V Duo Cupu vítězně Prokopová s Novákem

Ve středu 27. července se na putting-golfovém hřišti v Úžicích u Kralup konal I. ročník Duo Cupu, kterého se zúčastnilo celkem šestnáct smíšených dvojic, ve kterých se mimo tří amatérských hráčů objevila i profesionálka Olivia Prokopová, zbytek startovního pole tvořili hráči a hráčky, kteří se s tím sportem seznamovali premiérově.

V Duo Cupu vítězně Prokopová s Novákem

 Ze dvou odpoledních okruhů byl vybrán vždy lepší výsledek a celkové rozuzlení pak přinesl až okruh noční, který byl sehrán za umělého osvětlení.

Obě nejcennější trofeje nakonec zůstaly v domácím Putting-golf clubu Úžice. Společně s Olivií Prokopovou se z vítězství v kategorii smíšených dvojic radoval Petr Novák, na druhé příčce se umístili Alena a Jiří Homolkovi, na třetí pak Jindřiška a Vladislav Poloczkovi.

V kategorii jednotlivců zvítězila Olivia Prokopová, na druhé dělené příčce se umístili Jiří Homolka a Pavol Turoň, na třetí – též dělené – Jindřiška Poloczková a Lubomír Bučo.

„Jsem ráda, že jsem se mohla tohoto velmi zajímavého klání zúčastnit, navíc s tak výtečným partnerem.  Na to, že hrál poprvé, hrál skvěle. Jsem šťastná, že jsme dokázali zvítězit,“ uvedla Olivia Prokopová.

„Bylo mi ctí hrát s takovou hráčkou, jakou je Olivia, která táhla naši dvojici. Snažil jsem se, abych jí to moc nekazil. Vůbec jsem nečekal, že bychom mohli zvítězit. O to jsem spokojenější,“ doplnil Petr Novák z vítězné dvojice.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *