První vítězství na Putt Puttu!

V sobotu a neděli 26. a 27. srpna se ve městě Lake Charles uskutečnilo Mickey DeLucca šampionát státu Lousiana 2023. Tento turnaj je pojmenovaný po zesnulém hráči a kamarádovi, na kterého všichni zavzpomínali. Turnaje se zúčastnila i Olivia Prokopová, která si nakonec z Lake Charles odváží její první vítězství na povrchu zvaném Putt Putt.

„Turnaj se hrál celkově na osm kol a na dvou hřištích. První den jsme odehráli čtyři kola na hřišti číslo jedna a já přenocovala na děleném prvním místě. Druhý den se pokračovalo na hřišti číslo dvě, které není zrovna mým oblíbeným hřištěm, ale zahrála jsem výborně, a nakonec jsem dokázala vyhrát o čtyři údery nad mým manželem Wadeem, který obsadil druhé místo.“ řekla Olivia Prokopová

„Turnaj byl velice těžký, jelikož oba dva dny bylo přes 40⁰C, takže to opravdu bylo vysilující, navíc já i můj manžel jsme turnaj odehráli s virózou, takže nám nebylo úplně nejlépe! Jsem moc ráda, že jsem to dokázala vyhrát, hrála jsem na počest mého dědečka, který nás navždy opustil na konci července, a tak moc jsem pro něj nějaký turnaj chtěla vyhrát! Nakonec se mi povedlo vyhrát můj první turnaj v Putt-Puttu v životě, určitě by na mě byl dědeček pyšný!“ dodala na závěr Olivia Prokopová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *