KOUČ PŮJDE NA BLOND

Vynikajícího výsledku dosáhli na 4. ročníku „Turnaje v minigolfu“, kterého se na hoby-golfových drahách v Kožlanech zúčastnilo 32 hráčů a hráček, sparingpartneři Olivie Prokopové. Po čtyřech kolech bylo jasné, že do super-finálové osmičky postoupí všichni čtyři. A všichni čtyři také nakonec bojovali o medailové pozice.

KOUČ PŮJDE NA BLOND

Pátý z nich, třináctiletý bratr Olivie Jan Prokop jr., navíc vybojoval bronzovou příčku v kategorii juniorů, v kategorii Open skončil jedenáctý.

Dokonalý triumf se pak povedl dospělým sparingpartnerům, kteří se usadili na stupních vítězů v pořadí Tomáš Feix, Aleš Vlk, Taťána Krepsová a Peter Feix.

Zatímco Taťána Krepsová a otec a syn Feixovi startovali v barvách Putt-golf clubu STARLIFE, oblékl Aleš Vlk pro tento turnaj dres nově vzniklého Putting-golf clubu Úžice. A aby toho nebylo málo, nevybral si tento úspěšný kouč  Olivie Prokopové za svého kouče nikoho jiného, než právě Olivii.

„Bohužel jsme neměli vůbec čas na trénink, protože jsme byli až do pátečního večera na campu. Přesto Aleš uzavřel sázku, že nezíská-li v tomto ročníku prvenství, půjde v listopadu, tedy po skončení sezóny, na blond!“

O tom, že Aleš Vlk tušil, že zaměstná svoji dvorní kadeřnici, už několik drah před koncem soutěže, dává tušit jeho výraz na snímku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *