Olivia ubránila AUDI

Po celé deštivé sobotní odpoledne se na adventure-golfovém hřišti v areálu golfového clubu Ještěd u Liberce pokoušeli golfisté a golfistky o překonání tamního rekordu, který výkonem 45 ran stanovila šestnáctiletá profesionální hráčka Olivia Prokopová.

Olivia ubránila AUDI

„Vše probíhalo v rámci našeho clubového golfového turnaje, při kterém jsme zorganizovali i exhibici této světové hráčky a v sázce bylo víkendové zapůjčení automobilu AUDI. Tedy jen pro toho, kdo by výkon Olivie překonal,“ přiblížila nám netradiční akci manažerka Golf clubu Ještěd Dagmar Juríková.

„Škoda, že nám vůbec nepřálo počasí. Po celých osm hodin, po kterých jsem byla na hřišti, strašně lilo. Přesto se jednalo o výbornou akci, při níž jsem si měla možnost vyzkoušet i pár odpalů pod vedením místní profesionální trenérky Ireny Kotkové. Vůbec, ale vůbec, mi to nešlo, a tak raději zůstanu u svého patování,“ svěřila se Olivia Prokopová.

Pokusit se o překonání stanového rekordu přijel i majitel areálu i nedalekého Centra Babylon Ing. Miloš Vajner (na snímku), ale ani on neuspěl. Nejblíže na „dostřel“ byl profesionální trenér Tomáš Gärtner, jenž zahrál 51 ran, na další příčce se nakonec umístil devítiletý Adam Škarda s devětapadesáti ranami.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *