Kunming plný hvězd

 Čtrnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu STARLIFE Olivia Prokopová se o následujícím víkendu zúčastní v čínském Kunmingu premiérového ročníku China Open v minigolfu a celý týden nám přináší pravidelné informace.

„Včera tady v Kunmingu proběhl pořádný „fičák“, jak by řekl Emil z Vyvolených. Přiletěl totiž sám prezident U.S. ProMiniGolf Associatio Bob Detwiler. A nepřiletěl sám. Vzal s sebou i svého syna Teda, hollywoodského herce a režiséra, a ten zase „přibalil“ skutečnou filmovou star, kterou nebyl nikdo jiný, než Charlie O´Connell (mj. Nebezpečné známosti; Z nuly hrdinou; Hele vole, kde mám káru; Drzá Jordan; Ďáblova oběť).

Už samotný přílet, který fotograficky dokumentoval náš Martin, byl prý pompézní. Všichni tři pak byli ubytováni v nejlepším kunmingském hotelu, Bob dokonce v prezidentském apartmánu, kam vešel po červeném koberci a v němž noc vyjde v přepočtu na sedmdesát osm tisíc korun. Inu prezident, tak prezidentský pokoj. Když poté měla limuzína trojici Američanů přivézt do areálu hřiště bylo tady zase pořádné tóčo. Před restaurací byl také červený koberec, veškerý personál nastoupený v řadě… Poté, co se trojice znovu přivítala s Edwardem, jsem byla Charliemu představena já. „Rád Tě poznávám. Jé, Ty jsi malá, Ty musíš mít malou hůl,“ řekl mi. Na to jsem se přivítala s kluky Detwilerovými, které znám už sedm let. Následovalo několikahodinové pózování, focení, rozhovory, které pro nás čtyři nebraly konce. A to nás teprve dnes čeká tisková konference za účasti šesti televizních štábů, tří rozhlasových stanic a desítek píšících novinářů. Večer pak byl zakončen obrovským rautem a společenským večerem… To už jsem se těšila do postele, ale hlavně na ráno, kdy je tady vždy na hřišti absolutní klid na trénování.“

Olivia Prokopová, Kunming, Čína

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *