Příprava na Masters vrcholí

Poslední čtyři dny přípravy na letošní US Masters v Adventure golfu mají na dvou hřištích v jihokarolínském Myrtle Beach před sebou třiadvacetiletá hráčka PGC JM20 a dvojnásobná absolutní vítězka tohoto nejprestižnějšího světového turnaje Olivia Prokopová a dvanáctiletý hráč GWC Rakovník Pavel Mayer.

„Čekají nás celkem tři plné dvoufázové tréninkové jednotky a dva půlené dny volna, kdy budeme čerpat síly na třídenní boje. Se svými dosavadními výsledky, kdy jsem vytočila přesně sedmdesát ostrých kol, jsem spokojena a kdybych je zahrála v turnaji, bylo by to fantastické. Nyní je potřeba se uzavřít do sebe, udělat si turnajovou atmosféru a pak se uvidí,“ pochvaluje si Olivia Prokopová.

„Osobně mohu být spokojen s hřištěm Aloha, kde jsem se oproti loňsku zlepšil v průměru o tři rány na kolo. Ale obrovská nespokojenost panuje na hřišti Hawaiian Rumble, kde se stále dokola dopouštím hrubých chyb a ke stanovenému průměru, kterých bych měl a chtěl hrát, mi schází dvě a půl rány na kolo, což by bylo v turnaji velmi špatné. Nyní se budu soustředit na pilování dohrávek, které mi dělají největší problém,“ doplňuje Prokopové svěřenec Pavel Mayer.