Zklamaná Olivia Prokopová

Motivace byla vyhrát třetí zelené sako v řadě. „Čtvrteční den se mi hrálo dobře, první kolo jsem zahrála dvacet čtyři úderů, což byl letošní nejlepší výsledek na hřišti ALOHA. Nepovedlo se mi na tomto hřišti jedno kolo, které jsem zahrála třicet tři. Poté odpolední tři kola na ALOHA 2 jsem zahrála výborně, nejlépe ze všech hráčů a dělila jsem po první dni o první místo. V pátek jsem ráno hrála tři kola na hřišti RUMBLE, kde jsem hrála dobré údery, ale nepadaly mi esa. Po obědě se hrálo jedno kola na ALOHA, kde jsem bohužel nezahrála, co jsem chtěla a do posledního dne jsem šla na děleném třetím místě. První finálové kolo jsem hrála skvělé údery, ale bohužel výsledek tomu neodpovídal. Do posledního kola jsem šla na děleném čtvrtém místě. Poslední kolo jsem dokázala zahrát dobrý výsledek a vyšplhala jsem se na dělené třetí místo. Celkově jsem spokojená, jelikož od roku 2019 jsem nebylo horší než v top tři na US Masters. Turnaj vyhrál můj dobrý kamarád Gary Hester, který si to zasloužil, neboť hrál opravdu skvěle a čekal na toto vítězství několik let. Na druhém místě skončil můj spoluhráč a výborný kamarád Joey Graybeal, s kterým hrajeme společně dvojice a opět jsme dokázali ve dvojicích vyhrát. Na děleném třetím místě se mnou skončil další můj dobrý kamarád Greg Newport a na pátém místě skončil můj manžel Wade Sahmel, kterého jsem porazila o jeden úder. Ale i tak to je pro něho úspěch, jelikož to je zatím jeho nejlepší výsledek na US Masters.

V ženách jsem opět dominovala a připsala si další vítězství. Na druhém místě skončila moje výborná kamarádka Vanette Block a na třetím místě moje další kamarádka Paula Gay.

Kategorii dvojic jsem vyhrála já se svým kamarádem Joeym Graybealem, jak už jsem zmínila. Na druhém místě skončili Gary Hester s Rickem Bairdem a na třetím místě Nate Nichols s Gary Englishem.

Děkuji Městu Rakovník, mým sponzorům JM20, ABAK, JPL a K&L. Také děkuji mým rodičům za podporu a mamce za hlídání Amálky.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *