Olivia Prokopová nejlepší sportovkyní okresu Rakovník

Čtvrteční slavnostní vyhlášení Ankety týdeníku Raport – Sportovec okresu Rakovník 2010

přineslo pro patnáctiletou golfistku Putt-golf clubu STARLIFE Olivii Prokopovou opětovné prvenství mezi okresními sportovkyněmi.

Olivia Prokopová nejlepší sportovkyní okresu Rakovník

Prokopová vystoupala na podium rakovnického Kulturního centra v poslední trojici společně společně s volejbalistou příbramského Vavexu Michalem Kriškem a futsalistou pražského Chemcomexu Petrem Šnídlem.

Po několikaminutovém napětí vyhlásili moderátoři ve společné kategorii mužů a žen na třetí příčce Michala Kriška a zbývalo rozluštit poslední hádanku: zdali přidá Prokopová v této anketě ke dvěma dosavadním stříbrům a dvěma bronzům konečně zlato. „Bylo to napětí, ale opět jsem tušila, že to nevyjde,“ předpokládala správně mladá golfistka, kterou může těšit, že se opětovně umístila nejvýš ze všech okresních sportovkyň, kam jí vynesly hlasy pětatřicetičlenné odborné poroty.

Pro úplnost dodejme, že mezi deseti oceněnými trenéry byl i současný kouč Olivie Prokopové Aleš Vlk. „Nesmírně si tohoto ocenění vážím, ale nebýt Olivie a Marka Špidry, nikdy bych na tomto podiu nestál,“ uvedl úspěšný trenér.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *