Prokopová hodlá zaútočit na tři trofeje

Již týden se na letošní Mezinárodního mistrovství Spojených států amerických – US Open – v Adventure golfu, které bude z pověření US PMGA pořádat Greatest Adventures Mini Golf Branson v Misouri, připravuje se svým týmem šestnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu STARLIFE Olivia Prokopová, která se opět netají smělými plány.

Prokopová hodlá zaútočit na tři trofeje

„Samozřejmě bych ráda potřetí v řadě vyhrála kategorii žen a myslím, že bychom společně s Bradem Lebo mohli pomýšlet i na vítězství v kategorii dvojic. Bude to ale velice těžké, protože velmi těžká jsou i obě hřiště, na kterých se bude hrát,“ říká Prokopová, která se záměrně vyhýbá kategorii Open. „Je jasné, že po předloňské sedmé a loňské čtvrté příčce nemohu myslet na nic jiného, než na stupně vítězů, ale o tom je předčasné hovořit. Prozatím máme zmapovány jen základní údery na jednotlivých jamkách, což nám ve čtyřech lidech zabralo tři dny, další dva dny nám propršely, takže jsme se dokázali takzvaně seznámit s pouhými dvanácti jamkovišti. Na zbývající padnou další dva dny. Jak říkám, čeká nás ještě spousta práce a turnaj začíná už příští pátek.“

Olivii Prokopovou doprovází na druhém nejvýznamnějším Major turnaji sezóny mimo kouče Aleše Vlka i sparing-partneři Taťána Krepsová, jež bude startovat v ketegorii žen, a Michal Běhounek, který se představí v kategorii amatérů. „Všichni tři neskutečně dřou a moc mi zde pomáhají. Snad i jim by mohly být odměnou trofeje z jejich kategorií,“ uzavírá Olivia Prokopová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *