Prokopová otevřela další AG areál

V pátek 1. dubna otevřela Olivia Prokopová v Počepicích u Sedlčan slavnostním přestřižením pásky druhé hřiště na Adventure golf v České republice, které plně splňuje požadované standardy pro pořádání mezinárodních turnajů pod hlavičkami WPA, USPMGA a CMOSA.

Prokopová otevřela další AG areál

„Hřiště přesně vystihuje naše hráčské nepsané pravidlo, že správně postavená jamka musí dobrý úder odměnit a špatný úder potrestat. To se na všech osmnácti jamkách, kterými v Počepicích disponují, povedlo bez chyby.  Přeji majitelům mnoho spokojených návštěvníků z řad veřejnosti, která si sem jistě cestu nalezne, a pokud to jen trochu půjde, určitě se do Počepic znovu vrátím, protože jsem zde našla obrovské množství přátel a milých lidí. Všem za vstřícné přijetí děkuji,“ ohodnotila nové sportoviště čtyřnásobná mistryně světa a současná světová profesionální jednička Olivia Prokopová.

„Mohu potvrdit, že místní areál patří po stavební stránce k těm nejlépe vybudovaným na světě.  Stavebníci v čele s majitelem hřiště panem Hejhalem odvedli skutečně dobrou řemeslnou práci a dokázali se vyvarovat chyb, kterých se dopustili na jiných hřištích, jež v Česku během posledních let vyrostla. Ta požadované normy a standardy v žádném případě nesplňují a turnaje na nich není možné pořádat,“ uvedl prezident české asociace Jan Prokop a doplnil. „Dovedu si živě představit, že za několik let zde bude turnaj z profesionální série USPMGA, pod kterou spadá například Czech Open, či minimálně Czech Championships.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *