První výhra na turnaji v Putt-puttu

V sobotu 25. března a v neděli 26. března se zúčastnila Olivia Prokopová dalšího turnaje této sezóny, a to ve městě San Antonio na hřišti Cool Crest Miniature Golf. Turnaj pořádala Southwest Putting Tour a Olivia ještě za celé tři roky, co na této tour hraje, ještě turnaj nevyhrála, i když byla párkrát skutečně blízko. Proto její motivace vyhrát byla opravdu velká!

Toto hřiště je styl adventure golfu a je opravdu spravedlivé, takže dokáže špatný úder potrestat. Olivia a její manžel měli ovšem nevýhodu oproti jiným hráčům, protože na tomto hřišti hráli tento víkend poprvé, ale i přesto se jim dařilo.

První turnaj se odehrál v sobotu a Olivia konečně vyhrála svůj první turnaj na Southwest Putting Tour.

“V sobotu jsem hrála dobře, bohužel jsem to musela na posledních devíti jamkách zdramatizovat a pak vyhrát tento turnaj až po osmnáctijamkovém rozstřelu. Jsem nesmírně šťastná, že už jsem konečně dokázala vyhrát! Můj manžel Wade skončil na děleném třetím místě!” řiká Olivia.

Druhý turnaj se odehrál v neděli a Olivia skončila na třetím místě.

“V neděli jsem hrála dobře jen druhé kolo, měla jsem moc zbytečných trojek, a to rozhodlo. Můj manžel Wade hrál naprosto skvěle a jednoznačně vyhrál, a vlastně jsme si to vyměnili ze soboty, kdy já byla první a on třetí!” směje se Olivia!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *