První turnaj The Wolrd Putting League

„27. února a 28.února jsem se zúčastnila vůbec prvního turnaje The World Putting League, kde vítěz vyhrál $5000. Skončila jsem ve čtvrtfinále, a tak jsem obsadila páté místo, kdy mě vyřadil Greg Newport. 

Turnaj začal v pondělí 27. února, kdy se odehrály dvě kola a osm nejlepších hráčů postupovalo do dalšího dne, kde se pak hrály vyřazovací zápasy. Já hrála skvěle, zahrála jsem druhý nejlepší výsledek ze všech osmi hráčů, ale bohužel to nestačilo, protože Greg byl právě ten, co zahrál ten nejlepší výsledek z nás všech a právě on byl můj soupeř. 

Tento turnaj vyhrál můj skvělý kamarád Gary Hester, který si to moc zasloužil a já jsem za něj moc šťastná! Hrál naprosto skvěle celé dva dny a konečně se dočkal velkého vítězství, na které čekal několik let. Já jsem byla druhý člověk po Mattovi McCaslinovi, proti kterému on hrál ve finále, koho on obejmul a bylo to moc emotivní! 

Chtěla bych také zmínit, že tento turnaj byl celé dva dny vysílaný živě, což je naprostá novinka a lidé ve dvou státech USA si mohli na nás hráče sázet. Vysílání bylo naprosto skvělé, organizace turnaje úžasná a určitě je tohle správný krok kupředu, jak pomoci rozrůst Adventure Golf. WPL opravdu odvedla dobrou práci a ostatní, kteří pomáhali také. To samé USPMGA a Brian Kartrek, který vše komentoval! 

Na závěr bych chtěla poděkovat za všechny zprávy, co jsem dostala od lidí, že se nemám za, co stydět, že i když jsem nevyhrála, tak jsem každopádně žádnou ostudu neudělala! Moc to potěší, děkuju! Závěrem bych chtěla poděkovat mým sponzorům, jmenovitě JM 20, K&L, Ložiska Zubalík a JPL zahrady. Bez jejich podpory bych se turnaje nemohla zúčastnit“, řekla Olivia Prokopová.

Na fotce jsem s mým kamarádem Matt McCaslinem, který vyhrál čtyřikrát US Open, já jsem US Open pětkrát US Open a čtyřikrát US Masters

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *