Olivia si vyzkoušela práci rosničky

Téměř týden pendlovala mezi Vysočinou a jižní Moravou profesionální hráčka rakovnického Putt-golf clubu JM20 Olivia Prokopová, jež měla vskutku zajímavý a hlavně pestrý program.

Olivia si vyzkoušela práci rosničky

„V úterý jsem byla celodenním hostem rádia Kiss Hády. Od šesti do desíti jsem si dokonce v každém vstupu vyzkoušela práci rosničky. Snad byli posluchači z mého hlášení počasí moudří,“ směje se Olivia.

Ta následně ve dvou odpoledních hodinách vyučovala moderátory rádia Kiss Hády golfovému umění. „Na oplátku si mne vzali do parády ve večerním dvouhodinovém pořadu „Silný kafe“, kde mi podrobili téměř křížovému výslechu. Bylo to ale po celý den velmi zajímavé a dobrá zkušenost.“

Následující tři dny se Olivia Prokopová věnovala na Vysočině v Country golf clubu Střítež na místním Adventure golfu příchozím návštěvníkům. „Dobře jsem si při tom zatrénovala, každé setkání s návštěvníky bylo velice příjemné,“ glosuje rakovnická hráčka.

Na víkend se pak opět přesunula do jihomoravské metropole, kde jí v rámci šestitýdenní akce OLYMPIA miniGOLFOVÉ LÉTO patřily celé dva dny. „Na greenu uprostřed obchodního centra jsem se věnovala příchozím a nakupujícím. V neděli jsme měly autogramiádu a různé soutěže pro zájemce s profesionální golfistkou a hráčkou roku 2014 Lucií Hinnerovou. Setkání s ní bylo velmi zajímavé a obohacující, protože jsem poznala zase jiné zajímavosti z golfového života,“ pochvaluje si Olivia Prokopová.

Tu nyní čekají jen dny plné tréninku. „Musím dohnat to, co jsem za těch deset měsíců, kdy jsem byla zraněná, zanedbala. Jde to ale jen velmi, velmi pomalu, protože nemohu trénovat s takovou intenzitou, na jakou jsem byla zvyklá, a musím dělat častější a delší přestávky. Počátkem září mi čeká jedna exhibice na Slovensku a pak až do odletu na US Masters opět jen tři týdny tréninku. A na jaké výsledky bych chtěla v USA dosáhnout? Na to se snad ani nedá odpovědět, protože nedokážu odhadnout, jak budou vypadat tréninkové dávky přímo v Myrtle Beach. Kdybych ale byla do desítky, musela bych být asi prozatím spokojená. Co bude v dalších letech, kdy bych ještě chtěla bojovat o další zelené sako, se uvidí po třech podzimních měsících.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *