Otevřela AG v Říčkách

Poslední květnovou sobotu se v Říčkách v Orlických horách otevřelo veřejnosti nové hřiště na adventure golf, které doplňuje stále rok od roku pestřejší nabídku této neprávem opomíjené horské destinace.  Jakékoliv zpestření letních aktivit vítají nejen ubytovatelé, ale i samotní návštěvníci.

Otevřela AG v Říčkách

„Orlické hory jsou tradiční destinací s hlavní zimní sezónou a adventure golf, který je pro mnohé úplnou novinkou, skvěle rozšiřuje zdejší letní a mimosezónní nabídku,“ podotýká Martin Musil, realizátor a provozovatel Adventure Golf Říčky. „Poprvé jsem ho hrál před 3 lety, kdy byl u nás adventure golf teprve v začátcích, a natolik mě tento sport oslovil, že jsem si řekl, proč ne tady v Říčkách v Orlických horách, které jsou mojí srdeční záležitostí.“.

Slavnostního otevření se zúčastnila také v současnosti nejlepší hráčka světa Olivia Prokopová. „Minigolfu se věnuji denně již od tří let svého věku, potěšilo mě proto i dnešní zapojení dětských účastníků.“

Celá akce byla zahájena slavnostním turnajem, při kterém hráče provázeli exkluzivně Olivia a její trenér. Účastníci akce tak měli možnost seznámit se s adventure golfem přímo ze strany profesionálů.

Adventure Golf Říčky nemá ambice profesionálního hřiště, jeho cílem je stát se příjemným hřištěm pro všechny, pro širokou veřejnost i rodiny s dětmi, být relaxací, zábavou či místem společných setkání. Areál najdete ve strategické poloze turistických a cyklistických tras, se zastávkou cyklobusu, v centru horského střediska a v zázemí Aparthotelu Pod Zakletým. V sezóně je otevřeno denně od 10 do 20 hod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *