Olivia prováděla olympionika

V animačním kostýmu korzárky provedla v pátek 6. června areálem Fantasy golfu v Plasích nejlepší hráčka světa Olivia Prokopová další sportovní legendu – Drahomíra Kadlece a jeho rodinu.

Olivia prováděla olympionika

Tento bývalý olympionik, jenž s českým národním týmem hokejistů získal na ZOH 1992 bronz a v roce 1996 se stal i mistrem světa, nyní působí nejen jako hlavní coach české hokejbalové reprezentace, s níž získal titul mistrů i vicemistrů světa, ale i jako úspěšný trenér hokejbalistů kladenského Alpiqu, se kterým už posbíral čtyři tituly mistrů republiky.

A právě v Kladně působí i šestnáctiletý bratr Olivie, a tak slovo dalo slovo a Kadlecovi se do Plas vydali z nedaleké chalupy v Petrovicích. „Nemusím nic předstírat, protože jsem skutečně nadšený. Je to tady nádhera a nikdy bych neřekl, že se adventure golf dá hrát i v tak příjemném prostředí. Zcela jistě tu nejsme naposledy, protože doslova unešená je i naše malá dcera. Manželka zase našla zalíbení ve zdejším wellness, a tak sem chystá dvoudenní výlet se svými kamarádkami,“nešetřil slovy chvály Drahomír Kadlec, který si nakonec hru samotnou také úspěšně vyzkoušel.

„Pan Kadlec je výborný společník a skvělý sportovec, který by mohl být vzorem všem sportovcům. Jeho sportovní názory jsou mi velmi blízké, a tak se jednalo o dvě velmi příjemné hodiny,“doplnila Olivia Prokopová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *