Jaká bude cesta za obhajobou? Pekelná!

Dnes v 16:00 LSEČ vypuknou v Chicagu třídenní boje o titul mezinárodního šampiona v Adventure golfu, které po loňském triumfu obhajuje sedmnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu JM20 Olivia Prokopová.

„Myslím, že jsme v přípravě nic nezanedbali, i když týden navíc by byl určitě dobrý. Konkurence je zde opět obrovská, dokonce o něco vyšší než loni. Na vítězství tipuji tak šest až osm hráčů, kteří se zde jeví v přípravě nejlépe. Například Kevin Lacey, který zde vyhrál již před třemi lety, bude patřit na stupně vítězů. Podřídil tomu i přípravu. I další Američané budou chtít titul vrátit do vlasti. Je to patrné z jejich kolektivní přípravy, která jindy není. Vzhledem k náročnosti a nevyzpytatelnosti hřiště, ale vůbec nemusí vyhrát ten nejlepší, ale ten, kdo bude mít nejvíce štěstí,“ přibližuje dění v dějišti rakovnická hráčka.

A s jakými ambicemi do turnaje vstoupí? „Kdo by nechtěl obhájit… Kladu si ale postupné cíle, nejprve vyhrát kategorii žen, protože po roce se na jamky vrátila mnohonásobná šampionka Astra Miglane Stanwyck, jež to zde zná dokonale, jelikož bydlí kousek. V absolutní kategorii bych ráda byla do pětky, kdyby se zadařilo, tak do trojky, což by byl vynikající úspěch. Osobně tady ale tvrdíme, že rozdíly mezi nejlepšími a nejhoršími budou astronomické, takže stát se může cokoliv. Bude to pravé peklo, jelikož teploty zde včera dosahovaly až 44 stupňů celsia.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *