Zahrá(va)la si nejen s Upírem

Dvě parádní odpoledne, která navíc posloužila dobré věci, prožila na hřišti Fantasy golfu v Plasích u Plzně v pátek a v sobotu Olivia Prokopová.

Zahrá(va)la si nejen s Upírem

Páteční společná akce s dalším rakovnickým rodákem Václavem Upírem Krejčím nesla název „Hrátky s Upírem“ a byla určena převážně pro malé děti, kterých dorazilo několik desítek a které nejdříve rozproudila současná populární dívčí skupina Diamond Cats (dříve Five Angeles) – nenudili se ale ani dospělí.

„To, co Václav při svých dvou blocích předvedl, bylo neskutečné. Bavili jsme se snad ještě více než děti. I proto byl závěr druhé části ve znamení odvážnějších skladeb pro dospěláky,“ pochvalovala si Olivia Prokopová, jež si  s komikem zahrála jedno minigolfové kolo.  „Ani tady nezůstal nic dlužen své pověsti baviče. Škoda, že už se tohoto setkání nemohly z časových důvodů zúčastnit děti z Dětského domova v Novém Strašecí, které jsem sem pozvala a které si zde také více než hodinu zahrály.“

V sobotu v pravé poledne přivedl do plaského areálu jednatel odbočky Odboru přátel SK Slavia Praha Pavel Moulis desítku dětí z Transplantační jednotky KDHO Fakultní nemocnice Motol, pro které Olivia Prokopová zorganizovala malou autogramiádu s ukázkou svých světových trofejí. „Byly to velice milé dvě hodiny. Ráda jsem dětem předvedla celou škálu úderů a asistovala jim při jejich soutěžním kole.  Myslím, že si z tohoto pěkného areálu odnesly řadu nezapomenutelných zážitků. Všem přeji do dalších let mnoho zdraví a štěstí,“ uvedla Olivia, která od Pavla Moulise obdržela jako fanynka Slavia Praha dres „A“ mužstva.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *