Absolutnímu pořadí by kraloval Jakub Tupý

V neděli 10. června uspořádal rakovnický Putt-golf club JM20 ve spolupráci s Klubem přátel dětí z dětských domovů již sedmý ročník Olivia Cupu – minigolfového turnaje pro děti z dětských domovů, klienty z rakovnického Domova Ráček a stacionáře Slunce, který se potřetí v řadě uskutečnil v areálu Adventure golfu v Horním Bezděkově u Kladna.

Absolutnímu pořadí by kraloval Jakub Tupý

Úspěšní medailisté z rakovnického Domova Ráček při finálovém okruhu. 

Foto archiv OP

Třicet účastníků se pod vedením zkušených instruktorů z pořádajícího clubu nejprve pustilo do kvalifikačního klání, které do závěrečných bojů vyslalo v každé kategorii čtyři nejlepší, kteří bojovali o skleněné medaile z dílny společnosti JM20 .

V kategorii „Postižení“ zvítězila mezi ženami na jedno započítávané kolo Renata Palkosková (Domov Ráček – 58 ran), na druhé příčce se umístila Kateřina Prinzová (Domov Slunce Unhošť – 86), na třetí pak Jana Oleksiaková (Domov Slunce Nouzov – 95)

Mezi chlapci byl nejúspěšnější Jakub Tupý, který by po dvou kolech ovládl skvělým výkonem102 ran i absolutně celé startovní pole, stříbrný skončil Pavel Pospíšil (117), bronzový Jan Majba (139) – všichni Domov Ráček.

V kategorii „Dětské domovy“ si zlato vybojovala Monika Nosková (119), stříbro brala Tereza Rambousková (126) – obě DD Nové Strašecí, bronz pak Sabina Křepelová (130) z DD Kralupy nad Vltavou.

Mezi chlapci pak dominovali hoši z Dětského domova v Kralupech nad Vltavou. Na stupně vítězů se postavili v pořadí: 1. Patrik Šinglár (115), 2. Aleš Hubený (120), 3. Jan Šafránek (121).

„Jsem potěšena, že se díky iniciativě Olivie a jejího týmu dokáže každý rok tato akce uspořádat. Všem medailistům gratuluji a doufejme, že se za rok opět setkáme,“ uvedla Jarmila Dolejšková, bývalá jednatelka Klubu přátel dětí z dětských domovů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *