Uspěla hned ve dvou anketách

Čtvrteční slavnostní vyhlášení Ankety týdeníku Raport – Sportovec okresu Rakovník 2011 přineslo pro dnes již sedmnáctiletou golfistku Putt-golf clubu JM20 Olivii Prokopovou další výborné umístění mezi okresními sportovci a sportovkyněmi. 

Uspěla hned ve dvou anketách

Prokopová vystoupala na podium rakovnického Kulturního centra pro čtvrtou příčku v absolutním pořadí a jako druhá nejlepší žena za rok 2011.

Ke třem dosavadním stříbrům a dvěma bronzům se ani letos Prokopová netěšila z vytouženého zlata v absolutní kategorii. „I když jsem měla absolutně nejlepší sezónu v životě, opět jsem tušila, že to nevyjde.“

Pro úplnost dodejme, že mezi osmi oceněnými trenéry byl i současný kouč Olivie Prokopové Aleš Vlk. „Nesmírně si tohoto ocenění vážím, ale nebýt Olivie, nikdy bych na tomto podiu nestál,“ uvedl úspěšný trenér.

Přes výše uvedené se může znovu po roce Olivia Prokopová radovat z toho, že se na základě hlasování hráčů a hráček z celého světa stala členkou čtyřčlenného „Dream teamu 2011“, když obdržela na nejvyšším stupni 11,1 % hlasů.

Za Prokopovou se seřadily tři Němky: 2. Vanessa Peuker, 3. Katharina Benn, 4. Anne Bollrich.

Zatímco Evropanky sbíraly hlasy od hráčů a hráček takzvaně evropských povrchů, pro Prokopovou, která obdržela nejvyšší počet hlasů, hlasovali převážně hráči a hráčky z USA a Velké Británie, kde se aktivně věnuje tamním profesionálním sériím, hrstka českých hráčů Adventure golfu a premiérově pak i hráči z Austrálie.

Prokopová je tak jedinou hráčkou planety, která se v „Týmu snů“ umístila ve všech čtyřech ročnících, které byly speciálním časopisem Minigolfnews dosud pořádány.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *