Obnovila spolupráci se sprinterem

Bezmála sedmnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu JM20 Olivia Prokopová, která bude v následujících čtyřech měsících hostovat v dresu Putting-golf clubu Úžice, znovu oživila spolupráci s bývalým republikovým medailistou ve sprintu Tomášem Knéblem

Obnovila spolupráci se sprinterem

„Požádala jsem Tomáše, zdali by mi nyní na jaře opět nepomohl s fyzickou kondicí, protože na tom nejsem po zimní operaci zrovna růžově. Obnovili jsme tak spolupráci z let 2008 – 2010,“ uvedla Olivia, jež by opět ráda čelila svým mužským protějškům i v této oblasti. „Ono se to možná nezdá, ale fyzička je i u našeho sportovního odvětví velmi důležitá. Muži měli dříve oproti mé maličkosti vždy velkou výhodu, kterou se každým rokem pokouším smazávat,“ dodala.

„Musím popravdě říct, že jsem Olivii nenašel i díky prodělaným zdravotním problémům v takovém stavu, v jakém jsem ji opouštěl. Bohužel nyní musíme kvůli jejímu velmi časově náročnému programu vynechat posilovnu, přesto jsme se domluvili, co a jak bude v následujících čtyřech měsících, které bude trávit převážně v Úžicích, dělat a jak se bude připravovat. Naštěstí tamní venkovní prostory nabízejí krásné přírodní výběhy, jichž bude využívat, do interiéru si pak s sebou odváží nějaké pomůcky, včetně rotopedu, protože jsme navíc museli brát v potaz její zraněné koleno,“ doplnil Tomáš Knébl.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *