Autogramiády v Parlamentu i Edenu

Tři známé osobnosti – herečka a moderátorka Táňa Fischerová, paralympionik a šestinásobný mistr světa v cyklistice Jiří Ježek a pětinásobná mistryně světa v různých minigolfových disciplínách Olivia Prokopová – byli po celý rok patrony 1. ročníku fotografické soutěže „Život kolem nás“, pro děti ze školních klubů, středisek volného času, nestátních neziskových organizací pro děti a mládež a školních družin uspořádal Národní institut dětí a mládeže.

Autogramiády v Parlamentu i Edenu

Sto padesát dětí, rodičů a pedagogů volného času z celé republiky se pak 28. listopadu sešlo v atriu Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR na vernisáži nejlepších čtyřiačtyřiceti prací z celkových více než tři sta padesáti, jež byly do soutěže z celé republiky zaslány.

„Bylo to velice příjemné setkání, na kterém jsem měla tu čest předávat ceny vítězům jedné z kategorií. Myslím, že o některých nadaných fotografech v budoucnu určitě ještě uslyšíme, protože přítomní odborníci jejich práce velmi vysoko vyzdvihovali,“ uvedla Olivia Prokopová, která před slavnostním aktem rozdala desítky podpisů.

S autogramiádou byla o týden později spojena i další akce „Mikuláš v Edenu“, při kterém Olivia Prokopová v berounském Sport centru Eden společně s Mikulášem, andělem a několika čerty obdarovávala přibližně stovku příchozích dětí, které měly příležitost si vyzkoušet i své golfové umění.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *