Prokopová u starostky Berouna

Týden po návratu Olivie Prokopové z letošního World Crazy Golf Championship, jehož dějištěm bylo podeváté anglické město Hastings, přivítala novopečenou mistryni světa v této minigolfové disciplíně starostka Berouna Ing. Šárka Endrlová

Prokopová u starostky Berouna

„Jsem ráda a velmi hrdá na to, že jsi světový titul vybojovala v barvách Crazy Golf clubu Eden Beroun. Ráda bych ti tímto poděkovala za výbornou reprezentaci našeho města a předala ti pamětní list,“ řekla v úvodu více než půlhodinového setkání Šárka Endrlová.

„Bylo to velmi milé přijetí. Každý sportovec je rád, když si jeho výkonů někdo všimne. U paní starostky byl přítomen i manažer Sport centra Eden Ing. Jan Šimko, kterému tímto ještě jednou děkuji za naprosto nadstandardní podmínky, které mi k přípravě umožňuje, a podporu, jíž se mi zde dostává,“ uvedla Olivia Prokopová.

„Rád bych Olivii za naše sportovní zařízení poblahopřál a popřál do budoucna mnoho dalších úspěchů. Dnes jsme se domluvili, že bude jedním z hostů naší Mikulášské nadílky, na níž představí i pohár z mistrovství světa,“ uzavřel Jan Šimko.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *