Výtečné představení s rekordem dne

Vynikajícího úspěchu opět dosáhla při úterním turnaji v Putt-Puttu, jenž nesl název ProPutters.com a který byl jednou ze čtyř částí National Championship asociace PPA, šestnáctiletá Olivia Prokopová, hráčka rakovnického Putt-golf clubu STARLIFE.

Výtečné představení s rekordem dne

Švéd Lockner (uprostřed) stále přemýšlí, jak na memphiské jamky vyzrát.

Ta za sebou po čtyřech okruzích nechala jednašedesát soupeřů těch nejzvučnějších jmen, když nakonec obsadila pátou pozici. „A to jsem ještě udělala několik velice zbytečných chyb v základním úderu. Zahrát o dvě rány lépe, byla bych druhá, čtyři rány mne dělily od prvenství. Povedlo se mi závěrečné kolo, kdy jsem finišovala s absolutně nejlepším výsledkem dne. Podařilo se mi zahrát dvacet tři rány. První devítku jsem šla dokonce jen s jednou chybou! Na druhé devítce jsem bohužel zahrála jednu trojku a jednu dvojku. Primárním cílem ale před dneškem bylo, abych získala jedno z osmi volných míst do zítřejšího turnaje PPA/APA Tournament Players Championship, kam jsem dosud kvalifikovaná nebyla,“ zrekapitulovala Olivia Prokopová, jež v úterý zahrála celkově sto dvě rány.

O jedenáct ran více dosáhl druhý z evropských profesionálů – Švéd Ricard Lockner, na něhož opět zbylo umístění až ve třetí desítce startovního pole!

Stejný počet ran jako vzpomínaný seveřan zahrál v kategorii amatérů i další z rakovnických hráčů Tomáš Feix, jenž ve své kategorii obsadil ze třiceti startujících sedmou pozici. „S tak dobrým výsledkem jsem ani nepočítal. Každé umístění do desáté příčky je zde výborné. Jsem samozřejmě rád, že i já jsem vybojoval kvalifikaci pro zítřejší klání.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *