Prokopová otevřela první český Crazy golf

V pátek 3. června byla bezmála tisícovka návštěvníků veškerého věku ve sportovním centru Eden v Berouně svědkem slavnostního otevření prvního Crazy-golfového areálu v České republice. O přestřižení pásky se společně se starostkou města Ing. Šárkou Endrlovou postarala i trojnásobná mistryně světa v této minigolfové disciplíně Olivia Prokopová.

Prokopová otevřela první český Crazy golf

„U výstavby tohoto krásného areálu, který nemá ve světě téměř obdoby, jsem byla od samého začátku. Dojížděla jsem sem na pravidelné konzultace, poslední týden jsem zde byla už nepřetržitě. Musím říct, že se vše povedlo na jedničku,“ uvedla Prokopová, která také manažeru sportovního centra Eden Janu Šimkovi předala k hřišti certifikát.

Ihned poté se šestnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu STARLIFE představila společně se svými nejmenšími svěřenci – čtyřletým Jakubem Kasíkem a pětiletým Lukášem Pekrtem – v krátké exhibici, po níž už hřiště patřilo malým i velkým návštěvníkům.

Ve večerních hodinách pak moderátorka Jitka Kocurová vyzvala Olivii Prokopovou k souboji s profesionálním golfistou Jiřím Jandou a předsedou představenstva společnosti Tipsport Vratislavem Randou. „Zahráli jsme si celé kolo a myslím, že jsme se u toho i docela pobavili, i když šlo o zápas, na který si někteří diváci i vsadili.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *