Zatím stále nad očekávání

Víkend v jihokarolínském Myrtle Beach znamenal pro Olivii Prokopovou, čtrnáctiletou hráčku rakovnického Putt- golf club u STARLIFE, a její sparing-partnery mapování a trénink na obtížnějším hřišti Hawaiian Village.

Bylo to moc náročné, protože je tady stále velké vedro a na tomto hřišti není prakticky žádná stín. Nyní je tady neděle večer a všichni jsme unaveni na doraz.

Co se ale týká tréninkových výsledků, jsme nadmíru spokojeni. Já jsem zahrála průměr něco málo pod 36 úderů na kolo, což by bylo pro turnaj něco nepředstavitelného. Peter Feix byl na 40 úderech, Vašek Leitner se po sobotě, která mu vůbec nevyšla, dostal na průměr 42 úderů,“ vypočítává výsledky z náročných osmnácti jamek Olivia Prokopová.

Ta se v pondělí opět přesune na lehčí Hawaiian Rumble, v úterý se opět vrátí na Hawaiian Village, aby se ve středu dočkala zaslouženého volna.

Od čtvrtka se pak zapojí do finálové přípravy s dosluhujícím trenérem Markem Špidrou, který právě na letošním Turnaji mistrů ukončí nejen osmiletou spolupráci s Olivií Prokopovou, ale i svoji sedmnáctiletou aktivní kariéru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *