Bude se dolaďovat

 Jelikož pondělní den v jihokarolínském Myrtle Beach – dějišti letošního Turnaje mistrů v Adventure golfu – propršel, vyměnila výprava rakovnického Putt-golf clubu STARLIFE tento den za dříve plánovanou volnou středu. Od úterý se již opět naplno trénovalo.

“Nedalo se vůbec nic dělat, protože byla obrovská průtrž mračen. Včera už ale opět svítilo sluníčko, takže jsem absolvovali osm kol na Hawwaiian Rumble. Já jsem až na jednu výjimku točila výsledky 30 – 32, Peter s Vaškem už se také dostali několikrát pod par 36, takže stále může panovat spokojenost. Jen to ale prodat v turnaji…,“ říká Olivia Prokopová.

Ta se také v pondělí večer společně se svými rodiči zúčastnila pracovní schůzky v jedné z luxusních restaurací. „Měli jsme schůzku s Jeffem Carrem z PPA, který nám bude zajišťovat příští rok pobyt ve Virginii. Bylo to v restauraci New York Prime a takovou obsluhu jsem ještě nikdy nikde neviděla.

Dnes také přicestuje do Myrtle Beach dosavadní trenér Olivie Marek Špidra. „Už se na něj moc těším. Začne nám finálová část přípravy, takže snad ještě nějaké údery a systémy doladíme.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *