Prokopová s olympioniky otevřeli unikátní sportoviště

Třetí květnový víkend patřil v Horním Bezděkově – nedaleko Velké Dobré – slavnostnímu otevření prvního osmnáctijamkového areálu na Adventure golf nejen v České republice, ale i ve střední Evropě.

Prokopová s olympioniky otevřeli unikátní sportoviště

Sobotní slavnostní akt odstartovala přestřižením pásky společně s majitelkou areálu Jitkou Vlčkovou čtrnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu STARLIFE Olivia Prokopová, která posléze po úvodních patech olympijského vítěze v desetiboji Roberta Změlíka a dvojnásobného mistra světa v ledním hokeji Františka Kaberleho st. předvedla společně s trenérem Markem Špidrou a sparingpartnery Václavem Leitnerem a Peterem Feixem krátkou exhibici.

„Areál je skutečně nádherný. Jedná se o jedno z nejnáročnějších hřišť na světě, a proto doufám, že zde příští rok připravíme Czech Open, které by mohlo být zařazeno do kalendáře ze série US ProMiniGolf Tour,“ uvedla Olivia Prokopová, která na neděli pozvala k dalšímu exhibičnímu okruhu další velké vězdy světového sportu. „Opět přijel Robert Změlík a premiérově i Roman Šebrle.  Zahráli jsme si úžasně. A  výsledky? Ty nejsou v tomto případě důležité,“ usmívá se Olivia, jež na závěr obdržela od Jitky Vlčkové symbolický klíč od brány areálu k doživotní bezplatné přípravě, pánové Změlík a Šebrle pak získali čestné VIP karty.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *