Olivia neprozradí výsledky ani chystané překvapení

O víkendu se v brněnském hotelu Voroněž konal Velký firemní mítink společnosti STARLIFE, na kterém se svojí exhibicí nemohla chybět v té době ještě třináctiletá hráčka Putt-golf clubu STARLIFE Olivia Prokopová.

Olivia neprozradí výsledky ani chystané překvapení

„Na tomto podniku jsem se představila již potřetí, poprvé ale v barvách společnosti pana Změlíka, a opět tam byla vynikající atmosféra. Kupodivu si letos k mému trenažéru našlo cestu více žen než mužů,“ glosuje Olivia a dodává. „Ale nejpilnějším soupeřem byl samozřejmě pan Změlík. A výsledky našich zápasů? Vzhledem k tomu, že se jednalo o tuto akci, myslím, že nejsou vůbec důležité,“ usmívá se Olivia v narážce na další z důvodů jejího víkendového účinkování.

„Pan Změlík je znamením beran, stejně jako já a Jana Běhounková, což je jedna z jeho i mých nejbližších spolupracovnic, takže všichni tři právě v těchto dnech slavíme narozeniny. Pana Změlíka, který má kulatiny, i Janu jsem obdarovala salámovou kyticí a malým selátkem. Janě jsme pak s mými rodiči připravili jedno speciální překvapení. Další pak mám já společně s Janou pro pana Změlíka připraveno na jedno speciální datum a místo, ale podrobnosti v žádném případě v současné době
neprozradím…“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *