Puttovala proti golfovým profesionálům

Ve středu 12. března proběhl v pražském Sportcentru Step společenský večer u příležitosti I. výročí měsíčníku ForGolf a křestu nového dvojměsíčníku ForGolf Women. V rámci čtyřhodinové show se představila i dvanáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu CONDOR Olivia Prokopová, která na putting greenu soutěžila s golfovými profesionály, jimiž byli Petr Mrůzek a Steve Bradley z Velké Británie.

Puttovala proti golfovým profesionálům

„Byl to silný zážitek, protože vidět tyto borce v akci je nádhera, navíc když si s nimi může člověk zasoutěžit,“ uvádí Olivia Prokopová.

Několik stovek diváků bylo nakonec svědky až dodatečného rozstřelu, protože všichni tři hráči zahráli stanovené jamky vždy na dva údery. „Rozstřelová jamka byla stanovena tak, že zvítězí ten z nás, kdo se přiblíží nejblíže. Petr zahrál přibližně padesát centimetrů za jamku, Steve o maličko dál. Hrála jsem jako poslední a celou soutěž jsem uzavřela esem,“ usmívá se spokojeně Prokopová, jíž následný aplaus patřil právem.

„V rámci večera jsem měla také možnost zatrénovat si s dalším profesionálním trenérem Alanem Babickým, se kterým jsme domluveni na dalších trénincích, a setkat se s nejlepší českou profesionálkou Janou Peterkovou. Od šéfredaktorky nového časopisu ForGolf Women Dády Kutilové jsem pak dostala nabídku na spolupráci. Každé dva měsíce bych tedy měla mít svoji vlastní stranu. Už se na novou zkušenost moc těším,“ uzavírá Prokopová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *