Při zahájení sezóny uspěla

Vynikající osmou příčku v kategorii Open (muži + ženy), v níž nastoupilo celkem dvacet devět účastníků, přivezla ze sobotního XXIV. ročníku Novoročního turnaje, který pravidelně pořádá SK Tempo Praha na eternitových drahách, dvanáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu CONDOR Olivia Prokopová.

Při zahájení sezóny uspěla

„I když byla zima, byly dráhy připraveny výtečně. S umístěním jsem naprosto spokojená, protože se sešla skutečně výborná konkurence,“ pochvaluje si Prokopová, která se v průběhu turnaje neustále zlepšovala.

„Hrála jsem prakticky bez tréninku, protože na Tempo jsme přijeli jen hodinu a půl před začátkem. Zahrála jsem 31, 30, 29 a 25 úderů, což je v těchto zimních podmínkách dobré,“ dodává Olivia, která v soutěži žen obsadila stříbrnou pozici, v kategorii žáků pak dominovala, když na druhého v pořadí Robina Baču nahrála 72 úderů.

Svoji soutěžní premiéru na takzvaně evropských površích si odbyl i další hráč rakovnického klubu Milan Sýkora, který v kategorii Open skončil třiadvacátý (42, 31, 31 a 36 úderů), společně s Olivií pak v soutěži dvojic obsadili sedmou pozici.
Z celkového vítězství se radoval domácí hráč a osobní trenér Olivie pro tyto povrchy Josef Vozár (26, 22, 24 a 23 úderů). „S výkonem Olivie jsem moc spokojený, hrála velmi dobře. Doufám, že je to pro nás první krůček ke splnění jednoho z jejích cílů, kterým je nominace na Mistrovství světa juniorů na eternitu a filcu.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *