Prokopová potřetí v řadě vítězkou Czech Masters

V sobotu 9. listopadu 2013 bojovali nejlepší čeští hráči Adventure golfu ve svých výkonnostních kategoriích na letošním ročníku Czech Masters, který se konalo na šestatřiceti jamkách v Úžicích u Kralup.

Prokopová potřetí v řadě vítězkou Czech Masters

„Bohužel musela být na poslední chvíli kvůli tragické události zrušena kategorie Local Amater, protože zejména hráči a hráčky z FGC Plasy nemohli být z pochopitelných důvodů přítomni. Ze solidarity jsme tedy nechtěly hrát ani samostatnou kategorii žen,“ uvedla za hráče CMOSA světová jednička Olivia Prokopová z rakovnického PGC JM 20.

Ta se nakonec radovala z celkového vítězství v kategorii profesionálů. V pěti okruzích zahrála 176 ran a zajistila si tak při Czech Masters takzvaný zlatý hattrick, jelikož navázala na své předchozí triumfy z let 2011 a 2012. Na druhé příčce se s výkonem 186 ran umístil další z hráčů Putt-golf clubu JM20 Aleš Vlk a i třetí příčka putuje do Rakovníka, a to do Gardengolf Western clubu, který 220 ranami reprezentovala Taťána Krepsová.

V kategorii amatérů se z vítězství radoval domácí hráč Pavol Turoň, jenž ve třech kolech zahrál 129 ran, druhá pozice příčka patří Peteru Feixovi (136 ran – PGC JM20) a třetí Liboru Šmolíkovi z Plzně, který zahrál 138 ran.

PGC JM20 se radoval i z prvních dvou příček v kategorii žáků do dvanácti let, které dominoval Jakub Kasík – 169 ran, na druhé příčce se umístil Lukáš Pekrt s výkonem 178 ran.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *