Olivia v ranním vysílání

Již více než čtrnáct dnů se ve světové baště Adventure golfu – jihokarolínském Myrtle Beach -připravuje na obhajobu nejcennějšího titulu z kategorie profesionálů, kterým je na US Masters zelené sako, osmnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu JM20 Olivia Prokopová, jíž je od jejího příjezdu všade takzvaně plno.

Olivia v ranním vysílání

Nejenže hlavní příjezdovou silnici k hřišti Hawaiian Rumble zdobí dva billboardy s portréty úřadující vítězky US Masters 2012 a úřadující vítězky z letošního US Open a ve vstupní hale se to jejími zarámovanými obrazy jen hemží, ale Olivia Prokopová byla dokonce hostem ranního vysílání rádia Next Media. „Jednalo se o téměř půlhodinové živé vysílání, kde nám  – byla jsem ve studiu společně s prezidentem US PMGA Bobem Detwilerem – otázky kladli hned tři moderátoři. Byla u toho docela sranda,“ říká ke společenské povinnosti česká reprezentantka.

Další významné události se ale vzhledem k tréninkovému plánu nezúčastnila. „Chtěl mě osobně poznat a přivítat floridský republikánský senátor Aaron P. Bean, který je mimo jiné i vlastníkem hřiště ve Fernandina Beach a který prý dobře zná Českou republiku. Nakonec se ale setkal jen s mými rodiči, protože jsem nemohla na dva dny přerušit trénink – snad se setkání jednou povede.“

Jak už bylo uvedeno, má za sebou Olivia čtrnáct tréninkových jednotek. „Vzhledem k tomu, že to bude nejtěžší turnaj v historii, jelikož se hraje na třech hřištích, je potřeba vše dokonale načasovat. Hodně mi pomohl přílet mých tří sparingpartnerů, takže se kolem mne na hřištích perfektně prostřídávají. A jak se mi v přípravě daří? Kdybych v turnaji zahrála to, co hraji v tréninku, myslím, že bych byla nadmíru spokojená. Ale turnaj je vždy něco jiného,“ uzavírá bez konkrétní informace o tréninkových výsledcích Olivia Prokopová, která má na přípravu ještě osm dnů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *