Budeme si připadat jako při Ryder Cupu

 Poslední čtyři dny přípravy na National Championship asociace PPA, který se tento rok koná v Memphisu, strávila šestnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu STARLIFE Olivia Prokopová, jež obhajuje loňskou stříbrnou příčku v kategorii profesionálů bez rozdílu pohlaví, nejen po boku svého realizačního týmu, ale i jednoho z nejlepších světových hráčů Ricarda Locnera z Švédska.

Budeme si připadat jako při Ryder Cupu

„Nastoupíme spolu v kategorii dvojic, a to nejen zde, ale i o měsíc později na US Masters v Adventure golfu. Prý to bude jako takový malý Ryder Cup. Myslím, že jsme mnohým Američanům připravili velké překvapení,“ naráží Olivia na fakt, že loni na US Masters právě švédský hráč a ona obsadili první dvě příčky kategorie profesionálů.

„Přestože bylo v týdnu velmi příjemné, když za mnou chodili daleko starší a zkušenější hráči a okukovali mé systémy, což jsem dříve dělala já a nyní jsem v opačné roli, si oba s Ricardem myslíme, že nejsme úplně v dobré formě. Naše tréninkové výsledky jsou jak na houpačce. Možná je to i faktem, že nás tady všechny Evropany zasáhla ta nešťastná zpráva o pádu letadla s hokejisty. Já jako fanoušek hokeje to docela dost prožívám. Okamžitě se celý můj tým, ke kterému se přidal i Ricard, rozhodl, že v pondělí nastoupíme do turnaje s černými páskami, abychom uctili památku vynikajících sportovců. Vedení asociace jsme to nahlásili, hodně hráčů je hokejovými fandy a kluky, co hráli NHL, znali, takže nás podporují ,“ uzavírá neveselé povídání Olivia Prokopová, na kterou čekají během pěti dnů čtyři turnaje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *