Jak jsem řekla, tak dělám…

V poslední zprávě jsem slibovala, že bych se ráda ještě zlepšila o dva až čtyři údery na kolo. Už včera (pátek) se mi to celkem dařilo, když jsem točila dvě dvoukola: 25, 28, 25, 27. Pak ale začala průtrž mračen, takže nás déšť vyhnal.

 Jak jsem řekla, tak dělám...

Pršelo i dnes (sobota) dopoledne, ale už jsme v tom museli trénovat, protože jinak by nebylo natrénováno vůbec nic. I na mokrých drahách se jsem hrála celkem obstojné výsledky, podobné těm pátečním. Vše ale vyvrcholilo dnešním posledním dvojkolem, kdy jsem na těžším hřišti zahrála 27 – z toho na druhé devítce osm es v řadě – a na lehčím dokonce 23 s devíti esy v řadě!

Okamžitě to tady spustilo pozdvižení, protože to tady nikdo nehraje. Turnaj ale bývá vždy o něco horší, než jsou výsledky v tréninku, takže je předčasné dělat jakékoliv závěry. Hřiště mi ale sedí – to je nutné přiznat.

Dnes jsem také byla v 15:00 hodin místního času pozvána na pohovor, který se mnou přímo u hřiště dělali hlavní komisař Pro Putters Association Joe Aboid, jeho sekretářka a zástupce hráčské asociace Rick Rybaczek.

Bylo mi položeno několik otázek a byla jsem seznámena se svými právy a povinnostmi v této asociaci. Také mi řekli, kdy a kam se musím dostavit na focení a natáčení, kdy se bude konat banket pro hráče a tak dále. Nakonec jsem tedy po zhruba dvaceti minutách podepsala vstupní formuláře a byla přijata do profesionální kategorie PPA. Za šestatřicet hodin tedy už nic nebude bránit tomu, abych jako první člověk planety nastoupila na všech vrcholných akcích všech asociací, federací a povrchů….

Olivia Prokopová, Orlando, USA

Popiska: Olivia Prokopová při vstupním pohovoru. Foto Honza Prokop

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *