Vynahradí vyhlášení zklamání?

Téměř po roce se Olivia Prokopová, jedenáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu CONDOR, znovu postavila ve švédské Eskilstuně na filcové dráhy, které jsou označovány za jedny z nejtěžších na světě.

Vynahradí vyhlášení zklamání?

Zatímco čtvrteční trénink zastihl rakovnickou golfistku v dobré formě, když se na drahách střídala s Němci Walterem a Haraldem Erlbruchovými, několikanásobnými mistry světa a Evropy, a dalšími německými reprezentanty, v pátek se jí ve společnosti švédských reprezentantů už tolik nedařilo. „Nevím, co se stalo, ale vůbec jsem se nemohla dostat do úderů. Hrála jsem fakt špatně. Bohužel to pokračovalo v sobotu a v neděli i při turnaji. Zahrála jsem oproti loňsku skutečně katastrofálně. V kategorii Open – tedy i s muži – to stačilo až na pětadevadesáté místo, v ženách by můj výkon znamenal jedenáctou příčku. Ale v žádném případě soustředění ve Švédsku nelituji, protože to zase byla obrovská škola,“ uvedla po návratu Olivia Prokopová.

Ta se nyní může těšit na příjemnější chvilky, jelikož ji Rada Středočeského krajského sdružení ČSTV nominovala v anketě „Sportovní talent ČSTV“ mezi nejlepší mládežnické sportovce roku 2006. „Vyhlášení se bude konat v úterý 20. února v Praze na Krajském úřadě Středočeského kraje. Museli jsme kvůli němu o půl dne posunout i odjezd na halový turnaj do Rakouska,“ dodává Olivia Prokopová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *