Vrchol Putt Putt sezóny

Minulý týden se uskutečnil vrchol Putt Putt golfové sezóny Nationals week ve městě Augusta, kterého se zúčastnila i Olivia Prokopová. Před hlavním turnajem, který se konal ve čtvrtek a pátek, sehrála Prokopová tři mini turnaje, které jsou součástí Nationals week. Tři mini turnaje se hráli na čtyři kola a hlavní turnaj na osm kol. Na prvním turnaji s názvem PRO Putters.com jsem se umístila na třicátemosmém  místě ze šedesátiosmi hráčů – tento turnaj jsem brala jako trénink do dalších dnů, jelikož první den konečně nepršelo a tudíž jsem tohle hřiště poprvé hrála za sucha. 

 V úterý se konal turnaj dvojic, tady jsem vytvořila poprvé tým se svým manželem Wadeem a společně jsme se umístili na třináctém místě. Ve středu jsem sehrála turnaj s názvem Hall Of Fame, na kterém jsem se umístila na šestnáctém místě ze sedmdesátijedna hráčů, což byl velký úspěch pro mě, jelikož jsem pokazila první dvě kola a poté jsem dokázala zahrát dvě výborné kola. Ale co musím říct je, že můj manžel Wade vyhrál tento turnaj a je to vůbec jeho první národní titul v životě! 

Ve čtvrtek a pátek následoval pak hlavní turnaj na osm kol. Tam jsem bohužel nepřevedla to, co bych měla. Bohužel převládá to, že já pořád se mám co učit a mám před sebou hodně let, abych nasbírala zkušenosti od takových borců, kteří tento sport hrají čtyřicet let a více. Skončila jsem na třicátém místě ze sedmdesátijedna hráčů, ale i přesto jsem si to moc užila a byla to skvělá příprava na nadcházející US Masters!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *