Pátý titul z US Open

Pátý titul z US Open pro Olivii Prokopovou

Mossy Creek minigolf, Jefferson City, Tennesee

„Jsem nesmírně šťastná, že jsem dokázala vyhrát svůj pátý titul na US Open, jelikož jsem překonala všechny dosavadní vítěze US Open a nikdo nemá více titulů na tomto turnaji než já, a to byl můj velký sen. Také se mi podařilo ovládnout kategorii žen a dvojic. Tímto turnajem jsem se osamostatnila v počtu titulů před skvělým hráčem Matt Mc Caslin, který má čtyři tituly. Také se mi znovu podařilo vyhrát US Masters a US Open hned za sebou, a to se zatím nikomu také nepodařilo. Moc pro mě znamenalo, že u tohohle vítězství mohli se mnou být rodiče a konečně znova po dvou letech mě mohli vidět hrát,“ řekla Olivia Prokopová.

„Tohle US Open byla jedna velká bláznivá jízda na horské dráze! První den jsem odehrála v ohromných bolestech, jelikož jsem si skřípla nerv v zádech a nemohla jsem vůbec chodit, ale i přesto jsem dokázala stanovit nový rekord hřiště ve finálovém kole prvního hracího dne! Druhý den byla moje bolest o něco lepší a prášky na bolest zabraly. Oba dva dny jsem měla k sobě skvělé parťáky na hraní – Matt Male, Randy Reeves, Rainey Statum a Gary Hester.

Moje nádherná dcera Amelie, její nová minigolfová přezdívka je “Mini Olivia”, zafungovala zase perfektně, jako moje štěstí! Doufám, že jednou na mě bude opravdu pyšná!

Také můj manžel hrál opravdu skvěle, na svém prvním US Open v životě po jednom dnu tréninku skončil na krásném dvanáctém místě, což je parádní úspěch!

Chtěla bych poděkovat sponzorům: JM 20, Elektro – Viola, JPL Garden, Ložiska Zubalík a K&L.“

Před začátkem turnaje US Open se ještě Olivia Prokopová dozvěděla, že se konalo vyhlášení nejlepšího sportovce Středočeského kraje, ve kterém se umístila ve velké olympijské konkurenci na krásném desátém místě.

Jednotlivci: 1. Vít Hlaváč (A.C. TEPO Kladno, atletika), 2. Aleš Opatrný (Jezdecká stáj Opatrný Hořovice, jezdectví), 3. Matěj Krsek (A.C. TEPO Kladno, atletika), 4. Adam Kopecký (TJ Auto Škoda Mladá Boleslav, judo), 5. Lukáš Bauer (Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav, florbal), 6. Barbora Veselá (Atletika Stará Bolelslav, atletika), 7. Filip Salač (motocyklový sport), 8. Josef Bartoš (TJ Nebužely, dostihy – překážky), 9. Jan Tesař (Atletika Stará Bolelslav, atletika), 10. Olivia Prokopová (Putt-golf club JM20 Rakovník, minigolf-adventure golf).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *