PRVNÍ TÝDEN PŘÍPRAVY NA TURNAJ TURNAJŮ

První týden přípravy na letošní US Masters v americké variantě Adventure golfu mají za sebou hráči rakovnického Putt golf clubu JM20 – dvaadvacetiletá Olivia Prokopová, jež mnohokrát dominovala nejen kategorii žen a dvojic, ale dvakrát již oblékla trofej nejcennější, zelené sako, jež je určena pro vítěze absolutní kategorie, a jedenáctiletý Pavel Mayer, který je na tomto vrcholné podniku absolutním nováčkem.

PRVNÍ TÝDEN PŘÍPRAVY NA TURNAJ TURNAJŮ

„Jsem přesvědčena, že jsme celý týden odmakali na maximum. Máme zmapováno tak z osmdesáti procent, zbytek začneme dolaďovat, až zítra přiletí trenér Marek Špidra. Dokonce za sebou máme i několik kontrolních kol, z nichž některá nevypadají vůbec špatně. Bude to ale úplně nový šampionát, protože se bude hrát na zbrusu nových hřištích a celkem na sedmatřiceti jamkách,“ uvedla Olivia Prokopová, která prozatím přípravu vede.

„S Pavlem nejsou absolutně žádné problémy, je to dříč, který se do přípravy ihned ponořil a zatím nebylo potřeba, aby měl jedinou úlevu. Uvidíme, jak dokáže kvalitní přípravu přenést do turnaje,“ řekla Olivia Prokopová směrem k jedenáctiletému juniorovi Pavlu Mayerovi.

„Já jsem nesmírně šťastný, že tady vůbec můžu být. Všechno je jeden velký zážitek. Seznamuji se spoustou hráčů… A hřiště? To je prostě paráda. I když jsme zde od rána do večera, tak se jich nemohu nabažit,“ oglosoval atmosféru Pavel Mayer.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *