Prokopová představila svůj tým pro Major turnaje

V neděli 14. května „odtajnila“ dvaadvacetiletá hráčka Putt-golf clubu JM20 Olivia Prokopová svůj realizační tým pro Major turnaje sezóny 2017, ve které by se opět ráda posunula k příčkám nejvyšším, aby tak znovu naplnila krédo svého kolektivu „THIS IS OUR SPORT“.

Prokopová představila svůj tým pro Major turnaje

„Loňská sezóna nebyla příliš povedená, a proto bylo jasné, že musím nutně něco změnit. Již na podzim započala jednání s Adamem Majerníčkem, který má i přes své mládí zkušenosti s organizováním sportovní činnosti a navíc i zkušenosti v oblasti regenerace. Na sklonku ledna jsme se tedy definitivně domluvili a během dvou následujících měsíců jsem spolupráci ještě více doladili. Adam bude mým caddie, jenž bude plně k dispozici trenérovi Marku Špidrovi, s nímž jsem domluvená na další sezónu, která je letos už jeho jedenáctou, kterou se mnou absolvuje. Sparing-partnerkou bude letos pro zahraniční Major turnaje moje mamka,“ přibližuje Olivia Prokopová.

Dvojnásobná vítězka absolutní profesionální kategorie na US Open (2011 a 2013) a US Masters (2012 a 2013) a vítězka absolutní kategorie na mistrovství světa v Crazy golfu (2013) se následné dvě sezóny potýkala s vleklými zdravotními problémy, aby ji nakonec loňská sezóna, jak už bylo uvedeno, nevyšla dle vlastních představ. „Ráda bych se ještě alespoň minimálně jednou vrátila na samý adventure-golfový vrchol, a proto doufám, že mi k tomu můj nově složený tým dopomůže, i když nás všechny čeká obrovská porce práce. O konkrétních ambicích pro všechny tři hlavní turnaje sezóny nehovoříme, ale všem je nám jasné, že jsou ty nejvyšší,“ dodává Olivia.

„Podmínky máme od vedení vytvořeny výborné, takže nezbývá, než abychom s nimi naložili, jak nejlépe umíme, a vytvořili pro Olivii co možná nejlepší tréninkový plán pro jednotlivé podniky, zmapovali a zdokonalili systémy a dohrávky, zahrnuli do denního plánu vhodnou regeneraci, protože to je jediná cesta, jak ji opět dostat do té nejužší špičky,“ říkají unisono Marek Špidra s Adamem Majerníčkem, kteří dle vlastních slov našli společnou řeč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *