Olivia otevřela první ucelený areál v ČR

Ve čtvrtek 24. listopadu otevřela Olivia Prokopová za přítomnosti štábu TV Nova první areál Adventure golfu v České republice, který nabízí jak osmnáctijamkové venkovní hřiště, tak i moderní kryté prostory s dvanácti jamkami a perfektním klubovým zázemím.

Olivia otevřela první ucelený areál v ČR

„Tady v Hradci Králové nejsem samozřejmě poprvé, protože jsem se od prvopočátku radami podílela na rekonstrukci krytých prostor, ale konečný výsledek mi až vyrazil dech,“ rekapitulovala Olivia Prokopová nově zrekonstruované prostory Centra sportu a zábavy Fomei.

„Je výborné, že návštěvníci po letní sezóně mohou plynule na podzim přejít pro zimní sezónu do krytých prostor, které navíc nabízejí skutečně exkluzivní zázemí s občerstvením a možností další zábavy. I proto jsme při výstavbě volili jamky ve stylu, který bude tomuto trendu nejvíce vyhovovat. To také dokonale potvrdil hned první den, kdy se návštěvníci v prostorách hřiště nekumulovali a neměli zbytečné prostoje, které by je mohly od hry odradit. Jsem ráda, že se vše povedlo a jsem přesvědčena, že jsem zde nebyla naposledy, protože spolupráce s ředitelem divize Fomei – golf Romanem Navarou je výborná.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *