Prokopová pátá v kraji

V úterý 22. března se v berounském společenském domě Plzeňka uskutečnilo slavnostní vyhlášení ankety „Sportovec Středočeského kraje za rok 2015“. Z rukou místopředsedkyně Středočeské krajské organizace ČUS a tajemnice Okresní unie sportu Rakovník Ireny Lehárové a ředitele Vzdělávacího institutu Středočeského kraje Mgr. Jiřího Holého převzala plaketu za pátou příčku v hlavní kategorii jednotlivců dvacetiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu JM20 Olivia Prokopová.

Prokopová pátá v kraji

„Už jen pouhá nominace byla pro mne obrovskou poctou, protože si ocenění v anketě, v níž hlasovali tělovýchovní funkcionáři a pracovníci okresních organizací a krajských sportovních svazů, moc vážím. Pátá příčka je fantastická, vůbec jsem s ní nepočítala. Je to odměna nejen pro mne, ale i pro všechny mé sponzory a celý realizační tým, kterým tímto děkuji,“ uvedla překvapená Olivia Prokopová.

Ta se po vleklých problémech se zraněným zápěstím opět vrhla do každodenního tréninku. „Ruka už naštěstí několik týdnů nezlobí, ale nerada bych to zakřikla, protože sezóna bude opět hodně náročná, možná náročnější, než by se mohlo zdát. Už počátkem května odlétám na US Open, po kterém bude následovat v červnu mistrovství světa. To je první změna v mém turnajovém kalendáři. V srpnu nás pak čeká Czech Masters v Úžicích u Kralup. Jedná se o tři rozličné povrchy a rozdílné disciplíny, takže z tohoto pohledu bude příprava na jednotlivé turnaje specifická. A nakonec to nebude vůbec jednoduché ani na US Masters, které se bude hrát premiérově i na nově dostavovaném hřišti, které dle prvních zpráv a fotografií bude velice designově zajímavé a náročné, ale asi bude více vyhovovat hráčům, kteří hrají na pravou stranu, kdežto já jsem hrající na stranu levou, ale společně s Markem Špidrou, jenž se mnou po šesti letech opět v roli kouče odlétá, to musíme zvládnout,“ doplnila Prokopová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *