Prokopová otevřela ve Stříteži unikátní jamky

Tiskovou konferencí zahájila ve čtvrtek 2. dubna ve Stříteži u Třebíče provoz nového Adventure-golfového krytého areálu dvacetiletá profesionální hráčka Putt-golf clubu JM20 Olivia Prokopová.

Prokopová otevřela ve Stříteži unikátní jamky

„Tento areál je naprosto unikátní. Jednak pro svoji členitost, kde je osmnáct jamek, jež jsou tvarovány jako vybrané státy USA, různě rozmístěno po historické budově, za druhé pro netradiční výzdobu a poučení, které se opět týkají Spojených států amerických,“ řekla úvodem Olivia Prokopová.

Ta se pro následující tři dny proměnila v průvodkyni. „První stovky návštěvníků jsem seznámila s Adventure golfem jako takovým, ale i s jeho bohatou historií. Každého pak zaujalo jedno z mých dvou zelených sak, které jsem na několik let majitelům areálu zapůjčila, takže zde bude k vidění i nadále,“ zve do country baru, který je součástí komplexu – a  opět v americkém stylu, dvojnásobná vítězka US Masters, která by měla být ve střítežském areálu počátkem srpna k zastižení po dobu více než jednoho týdne. „Záměrem je, aby si tou dobou našlo na hřiště co nejvíce dětí, kterým bych se věnovala. První takovou akci plánujeme již na 2. července.“

A jaké sportovní plány do budoucna spřádá již šest měsíců zraněná Prokopová? „Právě včera jsem byla na dalším kompletním vyšetření zraněné ruky, příští týden by se mělo rozhodnout, zda bude nutný ještě jeden malý chirurgický zákrok či nikoliv. Každopádně bych chtěla od června, od července začít opět alespoň trochu trénovat. Alespoň tak hovoří všechny prognózy. Na podzimní US Masters i mistrovství světa jsem jako dřívější vítězka již přihlášená!“

Pomoci k návratu by alespoň v počátcích měli i dva staronoví členové takzvaného Olivia teamu. „Mimo Táni Krepsové, mojí maminky a Vaška Leitnera, které mám v současné době jako sparing-partnery a z nichž se prvně dvě jmenované samostatně také připravují na vlastní turnaje, jsem oslovila po pěti letech i Milana Sýkoru a Marka Špidru. Milan právě s Táňou a mámou odletí v květnu jako kouč na US Open, aby se do všeho dostal zpátky, Marek přislíbil pomoc od července dvakrát do týdne. Uvidíme, co bude se mnou i týmem dál…,“ uzavírá Olivia Prokopová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *