Prokopová stříbrným sportovcem okresu

Poté, co byla na sklonku roku 2013 vyhlášena v Nymburku nejlepším sportovcem Středočeského kraje, přidala ve čtvrtek 10. dubna čerstvě devatenáctiletá hráčka Putt-golf clubu JM20 Olivia Prokopová ke třem dosavadním stříbrům a dvěma bronzům do sbírky umístění v anketě Sportovec okresu Rakovník „pouze“ další stříbro.

Prokopová stříbrným sportovcem okresu

„I když jsem měla absolutně nejlepší sezónu v životě, která už ani nejde překonat, protože jsem v jedné sezóně vyhrála všechny turnaje, opět jsem tušila, že to na okrese nevyjde.“

 

Prokopová vystoupala na podium rakovnického Kulturního centra pro druhou příčku v absolutním pořadí a jako nejlepší žena za rok 2013, když v hlasování odborné poroty nestačila na vítězného volejbalistu Českých Budějovic Michala Kriška.

Do sálu ji doprovodil její šestnáctiletý bratr Jan, jenž jako hokejbalista Alpiqu Kladno skončil v kategorii „Talent roku“ na desáté příčce.

 

Pro úplnost dodejme, že se Olivia Prokopová ocitla i mezi oceněnými trenéry města Rakovník. „Moc si tohoto ocenění vážím, ale nebýt mých malých svěřenců – Lukáše Pekrta a Jakuba Kasíka, kterým se loni velmi dařilo, nikdy bych toto ocenění nezískala.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *