Eden open zná své vítěze

V neděli 3. června se ve Sportcentru Eden Beroun konal premiérový ročník turnaje s názvem „Crazy golf Eden Open 2012“, kterého se mimo řady dalších hráčů a hráček zúčastnila i úřadující mistryně světa v této minigolfové disciplíně Olivia Prokopová, jež navíc oblékla i dres pořádajícího clubu.

Eden open zná své vítěze

Jedna z největších favoritek turnaje ale v polovině klání z bojů odstoupila. „Přivodila jsem si mezi první a druhým kolem velmi nepříjemné zranění na prostředníčku pravé ruky. Zkusila jsem ještě jeden okruh odehrát, ale vůbec jsem nemohla držet hůl. Nakonec jsem dokonce musela vyhledat lékařské ošetření a dát si několikadenní tréninkovou pauzu. Je to moc líto a pořadatelům zdařilé akce se tímto ještě jednou omlouvám,“ uvedla Olivia Prokopová.

Z prvenství v kategorii žen se tak nakonec radovala druhá z domácích hráček Marie Michálková, kategorii mužů pak ovládl osobní trenér Olivie Prokopové Aleš Vlk z rakovnického Putt-golf clubu JM20. I další dvě zlata putovala do tohoto clubu, když v kategorii juniorů triumfoval Kamil Truksa a v kategorii žáků Jakub Kasík.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *