PROKOPOVÁ CESTOVALA S MILANEM DROBNÝM KOLEM SVĚTA

V pátek byl v Plasích u Plzně slavnostně otevřen areál Fantasy golfu, jenž nese příznačný název „Cesta kolem světa“. Úvodního puttu  se ujala pětinásobná mistryně světa a vítězka loňského US Open – sedmnáctiletá Olivia Prokopová z Rakovníka, jež společně s legendami české hudební scény – Ladislavem Křížkem a Milanem Drobným – obstarala sportovně-kulturní program.

 PROKOPOVÁ CESTOVALA S MILANEM DROBNÝM KOLEM SVĚTA

„Fantasy golf je jednou z dvaadvaceti minigolfových disciplín, které lze po světě nalézt.  V Česku i v celé střední Evropě ale nyní slaví svoji premiéru,“ přibližuje Olivia Prokopová, pro kterou se plaské hřiště stane jednou z takzvaně domovských stanic. „Zcela jistě se zde budu příští rok připravovat několik týdnů na US Open, protože zdejší areál splňuje ta nepřísnější kritéria pro závodní hru, ale zároveň nabízí i bohaté využití pro širokou veřejnost.“

A právě pro posledně jmenovanou klientelu byl Fantasy golf primárně stavěn. „Nabízíme prakticky tři druhy zábavy v jednom: minigolf, zoo a botanickou záhradu. Návštěvníci u nás naleznou hned devět témat: Japonsko, Karibik, antické Řecko, Transylvanii s hradem hraběte Drákuly, pravěk s dinosaury, Egypt s jeho pyramidami, pravý divoký západ, mexickou vesnici s tamní flórou a Afriku s její faunou. Využití tak u nás naleznou jak ti nejmenší, tak i senioři, protože hra není pro obě kategorie nikterak náročná,“ přibližuje majitel Petr Neuman a doplňuje. „Samozřejmě nezapomínáme ani na současnou nejlepší hráčku světa Olivii Prokopovou, pro kterou zde vytváříme podmínky pro přípravu. Ta se také po celý víkend věnovala všem příchozím, pro které připravila v průběhu obou dnů nejen několik autogramiád, ale ráda návštěvníky zasvětila i do tajů hry“

Mezi pátečními VIP hosty, pro které byla připravena „předpremiéra“ slavnostního otevření, jsme mohli zahlédnout i majitele dalších minigolfových areálů, kteří nešetřili slovy uznání, několik amatérských i profesionální golfistů a minigolfistů, za které jsme dali slovo dvěma nejmenším svěřencům Olivie Prokopové. „Mimo hry se nám nejvíce líbí dinosauři a živá zvířata – sova a rysové na tom strašidelném hradě. A pak jsou také pěkné všechny ty zvuky, které tady u každé jamky jsou,“ uvedli šestiletý Lukáš Pekrt a pětiletý Jakub Kasík.

O hudební vystoupení se pak postarali Ladislav Křížek a Milan Drobný, který dokonce s Olivií absolvoval celý soutěžní okruh.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *