Olivia spolupracuje se společností JM20

Úderem půlnoci na 1. ledna 2012 se generálním partnerem šestnáctileté hráčky Adventure golfu Olivie Prokopové stala ostravská společnost JM20 s r.o.

Olivia spolupracuje se společností JM20

„S majiteli této společnosti spolupracujeme již od roku 2002, ale nyní se jednalo o krok, řekla bych přímo skok, jak spojit ještě více síly s výrazným partnerem a hledat dál cestu pomoci přežít nelehké období financování sportu v ČR,“ uvedla marketingová manažerka Libuše Prokopová. „Jsem přesvědčena, že se jedná o dlouhodobou spolupráci, která se bude neustále rozvíjet a prohlubovat a která své první ovoce přinese již v tomto roce,“ dodala.

„Jsme rádi, že můžeme splnit naše podzimní sliby, které padly na posezónní tiskové konferenci, kde jsme přislíbili pomoc a angažování se v podpoře Olivie a jejího realizačního týmu. Nyní mohu říct, že jsme jejími hrdými partnery,“ doplnil výše uvedené spolumajitel JM20 s r.o. Jiří Volčík.

Již v nových barvách převzala Olivia Prokopová významné ocenění. Na slavnostním vyhlášení výsledků ankety Nejúspěšnější sportovec Berounska roku 2011, skončila mezi sportovci do osmnácti let na čtvrtém místě. „Jsem z toho sama moc překvapená, protože hlasovali čtenáři Berounského deníku, kteří mi skoro ani neznají. S podporou berounského Sport centra Eden jsem ale absolvovala loňské Mistrovství světa v Crazy golfu, kde se mi dařilo, tak asi to rozhodlo o hlasech, které jsem dostala. Moc si tohoto ocenění vážím,“ neskrývala překvapení Olivia Prokopová.
Ta se vyjádřila i k partnerské spolupráci se společností JM20 s r.o. „Abych se přiznala, už dlouho jsem si přála, aby to klaplo. Také jsem se neustále sháněla po informacích, jak jednání postupují. Nakonec jsem mohla být i u toho, když si rodiče s Martinem Pavliskou a Jirkou Volčíkem plácli. Je to absolutně vynikající doplnění stávající sponzorské skupiny.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *