Prokopová jedním z favoritů mistrovství

Již týden se v americkém Memphisu připravuje na vrcholný podnik asociace PPA – National Championship – šestnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu STARLIFE Olivia Prokopová, jež obhajuje loňskou stříbrnou příčku v kategorii profesionálů bez rozdílu pohlaví.

Prokopová jedním z favoritů mistrovství

„Ono to s tou obhajobou a přívlastkem jednoho z favoritů tak horké nebude, protože okruh favoritů bych odhadla minimálně na dvacet hráčů. Osobně bych byla ráda, kdyby se mi povedlo umístění kolem desáté až patnácté příčky, první desítka je už takový sen. Hlavně nedopadnout jako předloni v Miami, kde jsem na tomto turnaji skončila až třicátá čtvrtá. Stát se ale může cokoliv. Prozatím hraji tréninkové výsledky o jednu ránu v průměru hůř, než jsme si předsevzali. Máme ale ještě před sebou pět dnů tréninku, takže je čas na všem zapracovat,“ říká Olivia, která si vedle kouče Aleše Vlka jako sparingpartnera do Spojených států pozvala mladého nadějného hráče Tomáše Feixe.

„Byli jsme přesvědčeni, že by mu mohl tento povrch, jakým Putt-Putt je, maximálně vyhovovat. Zatím pracuje velmi dobře, i když se nechal slyšet, že by dal raději přednost Adventure golfu, na kterém se cítí lépe, tak hlavně aby to prodal v kategorii amatérů, v níž bude startovat,“ doplňuje Prokopová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *