Další titul pro Prokopovou

Po dvouměsíční kvalifikaci upořádal Putt-golf club STARLIFE z pověření sekce Adventure golfu při Czech Minigolf Open System Association republikové mistrovství ve hře na jamky – Czech Matchplay 2011. Osm kvalifikovaných se po dobu tří týdnů utkalo systémem každý s každým na dva vítězné zápasy.

Z celkového prvenství a titulu mistryně ČR se nakonec potřetí v řadě radovala patnáctiletá hráčka pořádajícího klubu Olivia Prokopová, která nepoznala hořkost porážky ani v jednom ze sedmi duelů. „Jsem samozřejmě moc ráda, že se mi obhajoba podařila. Kvalifikace pro mne nebyla náročná, ale v zápasech už to byl boj. V tomto systému může totiž každý porazit každého a nikdy není nic předem jasného.  Nejtěžší zápas mne čekal na úplný závěr, kam mne los svedl s Alešem Vlkem, který byl do té doby také neporažený. Nakonec jsem zvítězila 2:1,“ radovala se Olivia Prokopová.

Na druhé příčce se tedy umístil Aleš Vlk (PGC STARLIFE), jenž odešel poražen jen od vítězky soutěže, na třetí pak Veronika Vlčková (AGHB TEAM), která nedokázala zvítězit pouze nad prvními dvěma hráči celkového pořadí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *