Prokopová posbírala na Czech Open čtyři trofeje

Roli české adventure-golfové jedničky do putníku splnila na premiérovém Czech, které se o víkendu za účasti hráčů ze Švédska, USA a Velké Británie konalo v Horním Bezděkově u Kladna a které bylo zařazeno do kalendáře USPMGA Tour, patnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu STARLIFE Olivia Prokopová.

Prokopová posbírala na Czech Open čtyři trofeje

Zleva Rasmus Schedin, Ricard Lockner, Olivia Prokopová. Foto Jiří Heller

Celkem do rakovnického clubu putuje devět trofejí. V kategorii amatérů se ze zlata raduje Tomáš Feix, v kategorii juniorů získal stříbro Jan Prokop junior a v kategorii dvoučlenných týmů získala bronz pro Putt-golf club STARLIFE dvojice Tomáš a Peter Feixovi, ze stejného kovu se v kategorii žen raduje i Taťána Krepsová.

O další čtyři poháry se postarala právě Olivia Prokopová, která dominovala jak v kategorii juniorů, tak i kategorii žen.  Společně s Danielem Vlčkem z AG Horní Bezděkov pak ovládli kategorii dvojic.

V nejprestižnější kategorii profesionálů bez rozdílu pohlaví pak Olivia Prokopová nestačila jen na vítězného Švéda Ricarda Locknera, kterému po tuhém boji podlehla o tři rány. Na třetí příčce se umístil druhý ze švédských hráčů Rasmus Schedin, jenž na Prokopovou ztratil jednu ránu, čtvrtá pozice připadla domácímu Danielu Vlčkovi se ztrátou dalších dvou ran.

„Děkuji celému svému týmu: koučům, sparing-partnerům, masérce Lucce Kolářové, rodičům a sponzorům, že jsem mohla až do poslední chvíle bojovat o vítězství. Bohužel jsem ze svého výkonu hodně zklamaná, protože se mi nepodařilo zahrát to, co jsem si předsevzala.  Nyní mám pouhé čtyři dny na to, abych se dala fyzicky a psychicky dohromady, protože odlétám na téměř dvouměsíční turnajovou šňůru do USA, která vyvrcholí Turnajem mistrů,“ uvedla zlomeným hlasem Olivia Prokopová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *