Sen se stává skutečností?!

Stále ve vynikající formě pokračuje na letošním hlavním vrcholu sezony a nejprestižnějším turnaji svého druhu – US Masters v Adventure golfu  -čtrnáctiletá hráčka rakovnického Putt-golf clubu STARLIFE Olivia Prokopová.

Ta v pátečních šesti okruzích udržela první příčku v kategorii žen, když svůj čtvrteční dvanáctiúderový náskok na obhájkyni titulu Astru Miglane Stanwyck navýšila na úderů jedenadvacet!

V této kategorie se zdá být tedy před sobotními dvěma finálovými okruhy rozhodnuto, protože jen velmi neočekávané okolnosti by mohly Prokopové zabránit v triumfu.

„Dnes jsem hrála v ohromné pohodě. I když jsem o něco málo hůře odehrála těžší Hawaiian Village, vše jsem napravila na Hawaiian Rumble, kde jsem zahrála na tři kola 89 úderů, což je můj rekord! Moc a moc děkuji všem fanouškům, protože podpora tady místě se rovnala „vyprodanému stadionu“ na fotbale. Bylo to prostě úžasné. Obrovskou podporu jsem měla i z Česka formou SMS zpráv a e-mailů,“ říká Olivia Prokopová.

Před tou ale leží ještě jeden úkol: udržet se mezi nejlepšími v nejprestižnější kategorii Open. „Olivia tuší, že je někde hodně vysoko, jak si ale stojí, neví. Prozatím je druhá, na prvního Grega Newporta ztrácí dva údery. Stejně tak dva má náskok před třetím Bobby Wardem. Čtvrtý Randy Reeves ztrácí na Olivii tři, pátý Richard Lockner čtyři údery. Desátý hráč průběžného pořadí pak deset úderů. Takže ještě není nic rozhodnuto. Olivia si může splnit sen, to znamená být úplně nahoře – například mezi prvními třemi, nebo také může ještě klidně vypadnout z desítky, která byla pro letošek naším cílem. Každopádně ale už teď odvedla velmi dobrou práci,“ přibližuje aktuální pořadí otec Jan Prokop.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *